Wie ben ik?

 

 
Hallo... wat leuk dat je mijn blog bezoekt!
Ik zal mij even voorstellen, ik heet Aukje Hetebrij, ik ben getrouwd met Dirk en we hebben samen 3 volwassen kinderen. We hebben ook 2 honden: een Sheltie en een Lhasa Apso, waar we agility (behendigheidswedstrijden) mee doen.

Kalligraferen en schilderen probeer ik te combineren met de scrapkaarten maken. Nadat ik een paar cursussen gevolgd had in Kalligraferen, bleek al snel dat ik het in mijn vingers had en mijn eigengemaakte felicitaties erg gewaardeerd werden. Nu kan ik dit goed combineren met stempelen, schilderen en scrapkaarten maken.
 
Eerst maakte ik alleen voor de kerst kaarten, maar nu het hele jaar door en ik vind het leuk om verschillende technieken uit te proberen. Het scrappen gebruik ik ook voor doosjes en fotocollages. Kortom van alles wat.
 
Omdat ik chronische klachten heb, door artrose en fibromyalgie, heb ik geen baan buitenshuis en kan daardoor veel met mijn hobby`s bezig zijn. Ik geef wel zo nu en dan Workshop in Kalligrafie bij mij aan huis. Als je belangstelling hebt kun je mij een berichtje sturen.

Ik hoop dat je het leuk vindt om af en toe op mijn blog te kijken en dat je een reactie voor mij achterlaat.
 
Kaya en Noa
 
 
Kaya
Noa

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen